Over ons

Sauerland Verhuur is al sinds 2007 actief in de bemiddeling bij de verhuur van woningen en appartementen in het Sauerland. Wij bieden zowel de huurder als de verhuurder een persoonlijke service en streven naar een zo compleet mogelijk aanbod van woningen en appartementen zodat u de accommodatie kunt boeken die het meest bij u past.   

Zorgvuldig geselecteerd

Al onze accommodaties zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, vooraf bekeken en geïnspecteerd. Minstens zo belangrijk vinden wij dat u zich er 'thuis' zult voelen. Wij zijn daarom altijd op zoek naar de mooiste, leukste en gezelligste accommodaties.

Online aanbod
Onze accommodaties worden alleen online aangeboden, zodat u altijd een keuze kunt maken uit ons meest actuele aanbod. Op onze website maakt u eenvoudig de keuze voor de ideale accommodaties en boekt u deze vervolgens direct online. Nadat de boeking bij ons binnengekomen is, controleren wij deze en ontvangt u van ons de boekingsbevestiging/ factuur per mail.

De 5 zekerheden van Sauerland Verhuur:
1. Alle accommodaties geïnspecteerd | Al onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf bekeken. Wij onderhouden een intensief contact met de eigenaar. Alle accommodaties worden op diverse criteria beoordeeld voordat ze worden opgenomen in ons aanbod.
2. Al 10 jaar tevreden gasten | Met deze jarenlange ervaring zijn reeds honderden tevreden gasten u voorgegaan in het boeken en verblijven in onze vakantieaccommodaties.
3. We geven u eerlijke informatie | Op de gehele website geven we u duidelijke, heldere en eerlijke informatie over onder andere de indeling en de omgeving van de accommodaties. Daarnaast geven de beoordelingsreviews een goed beeld van de ervaringen van huurders die u voorgegaan zijn.
4. Gemakkelijk online boeken | Boeken gaat eenvoudig en veilig op onze website. In duidelijke stappen wordt u op een gemakkelijke manier door het boekingsproces geleid.
5. Persoonlijk contact | Mocht u vragen hebben over de boeking of over de door u uitgekozen accommodatie, dan kunt u ons altijd mailen of bellen tijdens onze kantooruren. Graag beantwoorden wij uw vragen en kunnen u advies geven over de accommodatie die het best bij u past.


Team Sauerland Verhuur en Sauerland Makelaar (v.l.n.r. Erick, Linda, Karin, Bastiaan en Kevin).

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen (Upland)

Postadres:
Sauerland Verhuur GmbH
Waldeckerstrasse 17
34503 Willingen (Upland)
E-mail: info@sauerlandverhuur.nl

Telefoon:
Kantoor: (0031)-(0)318 742 049
Mobiel DE: (0049)-(0)152 099 659 43