Sauerland Verhuur lanceert nieuwe website

Sauerland Verhuur lanceert de nieuwe website: www.sauerlandverhuur.nl Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers die een vakantie willen boeken, maar ook voor degene die in eerste instantie alleen inspiratie op willen doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, snelle zoektechnologie. Eenvoudig zoeken & boeken is hiermee zeker gesteld.  

Sauerland Verhuur biedt een breed scala aan accommodaties aan. Naast de vele gezinsaccommodaties kan de consument bij Sauerland Verhuur terecht voor een leuke groepsvakantie, een wellness-onderkomen, een wintersporthuis of een wandelvakantie. Elk van deze reizen kent een eigen doelgroep. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website is rekening gehouden met de wensen en het verwachtingspatroon van onze doelgroepen. De 50-plussers moeten zich bijvoorbeeld thuis voelen en eenvoudig de accommodatie kunnen vinden die aan hun wensen voldoet, maar ook een jong gezin moet hun accommodatie kunnen vinden en boeken.

Met het nieuwe design en de nieuwe techniek van de website zijn wij ervan overtuigd dat wij al onze klanten uitstekend kunnen bedienen. Met behulp van een uitgebreide zoeknavigatie kunnen bezoekers eenvoudig het aanbod filteren, waardoor zij gemakkelijk de gewenste accommodatie kunnen selecteren.

Sauerland Verhuur klaar voor de toekomst
Voor Sauerland Verhuur is de nieuwe website een logische stap in de lange termijn strategie. De reisbranche is continue in ontwikkeling en dat betekent dat we voortdurend scherp moeten blijven. Bij de ontwikkeling van de website is hierbij rekening gehouden. De huidige technische oplossingen waarvoor gekozen is, zijn toekomstgericht. Deze kunnen eenvoudig worden uitgebreid en aangepast waar nodig. Zo blijft de website flexibel en kan Sauerland Verhuur de komende tijd de website steeds verder optimaliseren.
 
De nieuwe website van Sauerland Verhuur is direct gekoppeld aan het reserveringssysteem. Hierdoor wordt alle informatie op de website real time ververst. Hierdoor krijgt de consument direct de beschikbare accommodaties te zien. Doordat de accommodaties nu real time worden beheerd worden zal het aanbod ook verder worden verspreid bij de vaste partners van Sauerland Verhuur, zoals: Belvilla, VillaXL en Ferienhausmiete.de.
 

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen (Upland)

Postadres:
Sauerland Verhuur GmbH
Waldeckerstrasse 17
34503 Willingen (Upland)
E-mail: info@sauerlandverhuur.nl

Telefoon:
Kantoor: (0031)-(0)318 742 049
Mobiel DE: (0049)-(0)152 099 659 43