Meivakantie in het Sauerland

Nu de lente, na een heerlijk lange winter met veel sneeuw, weer begonnen is, is ook een heerlijk jaargetijde in het Sauerland aangebroken. De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap en voorzichtig zien we weer blaadjes aan de bomen komen, lammetjes in de weides rondrennen en kleuren de heuvels weer groen. Ook in de lente is het Sauerland een prachtige en ideale bestemming voor een weekendje of langer er op uit met het gezin in de meivakantie. De omgeving kenmerkt zich door de prachtige stuwmeren, eindeloze vergezichten, de vele fiets- en wandelroutes en mooie dorpen. 

​Wandelaars kunnen alle kanten op in het Sauerland. De vele en goed bewegwijzerde routes leiden u langs de mooiste plekken en de meest fantastische uitzichten. Ook zijn er vele lange afstandsroutes te vinden als de welbekende Rothaarsteig, maar ook de wat minder bekende Sauerland Höhenflug. Deze route heeft een lengte van 250 kilometer en loopt van Meinerzhagen via Altena naar Korbach. Panorama's, bergtoppen en torens. In stilte genieten en even alles vergeten.

​Fietsliefhebbers komen in het Sauerland ook ruimschoots aan hun trekken. Of u nu houdt van toerfietsen, wielrennen of mountainbiken; alles is mogelijk! Zowel rond Winterberg als Willingen ligt een goed netwerk van meer dan 250 kilometer aan mountainbikeroutes.

​Ook met kinderen is er genoeg te doen in de omgeving. Bij mooi weer, maar ook bij minder weer. Van musea, overdekte speeltuinen tot een tropische zwemparadijs. Er is voor ieder wat wils. En na een heerlijke en lange dag op pad te zijn geweest, is het heerlijk thuiskomen in één van onze accomodaties. Kijk hier voor ons uitgebreide aanbod en kijk ook eens tussen onze interessante lastminute-aanbiedingen.
 

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen (Upland)

Postadres:
Sauerland Verhuur GmbH
Waldeckerstrasse 17
34503 Willingen (Upland)
E-mail: info@sauerlandverhuur.nl

Telefoon:
Kantoor: (0031)-(0)318 742 049
Mobiel DE: (0049)-(0)152 099 659 43