Veelgestelde vragen


Hoe kan ik mijn vakantie bij Sauerland Verhuur boeken?
Uw vakantie is bij ons snel geboekt. U zoekt uw huis of appartement uit waarin u wilt verblijven. Wanneer u weet welke periode u wilt verblijven, kunt u het huis direct online reserveren. Na behandeling van uw reserveringsaanvraag ontvangt u, indien de reservering omgezet kan worden in een boeking, een boekingsbevestiging en verdere informatie. Wij verhuren de vakantieverblijven vanwege de rust niet aan groepen jongeren.

Hoe betaal ik mijn reservering?
De (hoofd)huurder dient binnen 14 kalenderdagen na dagtekening van de bevestiging, 30% van de huursom te voldoen door storting of overmaking op de bankrekening vermeld op de bevestiging. De restanthuursom dient uiterlijk 30 kalenderdagen voor aanvang van de huurperiode aan Sauerland Verhuur te zijn voldaan.
Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient de gehele huursom binnen 5 kalenderdagen na dagtekening van de bevestiging overgemaakt te worden.
Bij boekingen binnen 10 kalenderdagen voor aanvang van de huurperiode dient de gehele huursom per spoedoverboeking overgemaakt te worden. De huursom dient in ieder geval uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de huurperiode zijn bijgeschreven op de bank- of girorekening als vermeld in de bevestiging.

Hoe kan ik annuleren?
De (hoofd)huurder is gerechtigd een boeking schriftelijk, zonder kosten, uiterlijk binnen twee werkdagen na de boeking te annuleren, tenzij het verblijf in het vakantiehuis binnen één maand na de boeking valt.
Na afloop van de hierboven vermelde termijn is huurder slechts gerechtigd tot schriftelijke annulering tegen voldoening van de volgende annuleringskosten:
a. bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst: 30% van de huursom;
b. bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 28ste dag voor de dag van aankomst: 60% van de huursom;
c. bij annulering vanaf de 28ste dag voor de dag van aankomst: 90% van de huursom;
d. bij annulering op de dag van aankomst of later: de volledige huursom

Hoe zit het met de verzekering?
U dient zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, wanneer u geen doorlopende reisverzekering hebt.

Mag de hond mee?
De hond mag mee wanneer dit in de advertentie aangegeven wordt. U betaald dan meestal een kleine bijdrage per nacht of per verblijf voor de hond.

Mag er gerookt worden in het huisje of appartement?
Nee, er mag in de huisjes en appartementen die wij verhuren niet gerookt worden. Tenzij erbij wordt vermeld dat wel toegestaan is.

Wat is de "Sauerland Card"? Hoe kan ik deze krijgen?
Met de "Sauerland Card" kunt u profiteren van vele kortingen op entreebewijzen voor diverse attracties en zwembaden. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van bus- en treindiensten binnen het Sauerland. U krijgt de "Sauerland Card" wanneer u in een gebied verblijft waar u toeristenbelasting moet afdragen en het huisje of appartement erbij aangesloten is.

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen (Upland)

Postadres:
Sauerland Verhuur GmbH
Waldeckerstrasse 17
34503 Willingen (Upland)
E-mail: info@sauerlandverhuur.nl

Telefoon:
Kantoor: (0031)-(0)318 742 049
Mobiel DE: (0049)-(0)152 099 659 43