Partners Sauerland Verhuur

Wij werken onder andere samen met de volgende partners:


 

Sauerland Verhuur werkt al sinds 2010 samen met Belvilla. Sauerland Vehuur is erg tevreden over deze samenwerking met Belvilla en Belvilla is een goede en betrouwbare partner voor Sauerland Verhuur. Belvilla heeft een zeer groot en kwalitatief goed aanbod van vakantiehuizen in heel Europa wat goed bij het aanbod van Sauerland Verhuur past. Via Belvilla staan de vakantiehuizen van Sauerland Verhuur ook op de vele partnersites van Belvilla. 
Sauerland Verhuur werkt al sinds 2010 samen met Ferienhausmiete. Op deze website brengt Sauerland Verhuur met name het aanbod van groepsaccommodaties onder de aandacht bij de Duitse potentiële vakantieganger. We zijn tevreden over de goede en jarenlange samenwerking met Ferienhausmiete. 
Sauerland Verhuur werkt succesvol samen met onze partner Booking.com. Booking.com is een wereldwijde aanbieder van hotels en vakantiehuizen. Op deze manier worden de accommodaties van Sauerland Verhuur wereldwijd getoond en geboekt via dit portaal. Sauerland Verhuur ontvangt hierdoor gasten vanuit de hele wereld in o.a. Winterberg en Willingen in het Sauerland. 


 

Sauerland Verhuur is sinds 2016 een samenwerking aangegaan met SauerlandBookings. SauerlandBookings is een nieuwe speler op de markt in het Sauerland en een online advertentieportaal waar Sauerland Verhuur succesvol mee samen werkt. SauerlandBookings is net als Sauerland Verhuur gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in het Sauerland. 
Sauerland Verhuur biedt sinds kort ook vakantiewoningen aan via het Duitse portaal Traum Ferienwohnungen aan. Traum Ferienwohnungen is een onlineportaal met een groot bereik op de Duitse markt en een prettige partner om mee samen te werken. Traum Ferienwohnungen biedt veel kwalitatief goede accommodaties aan wat goed past bij het aanbod van Sauerland Verhuur. 

Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
Waldeckerstrasse 17
34508 Willingen (Upland)

Postadres:
Sauerland Verhuur GmbH
Waldeckerstrasse 17
34503 Willingen (Upland)
E-mail: info@sauerlandverhuur.nl

Telefoon:
Kantoor: (0031)-(0)318 742 049
Mobiel DE: (0049)-(0)152 099 659 43